kêrsa

basa JawaBesut

kêrsa ki

  1. dikarêpake;
  2. karêp;
  3. gêlêm;







Kata kunci/keywords: arti kêrsa, makna kêrsa, definisi kêrsa, tegese kêrsa, tegesipun kêrsa

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.