kêrkop

basa JawaBesut

kêrkop Aksara Jawa: ꦏꦼ () (r)ꦏꦺꦴ (ko)ꦥ꧀ (p)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) kuburan bangsa Eropah.








Kata kunci/keywords: arti kêrkop, makna kêrkop, definisi kêrkop, tegese kêrkop, tegesipun kêrkop

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.