kêrdhus

basa JawaBesut

kêrdhus Aksara Jawa: ꦏꦼ () (r)ꦝꦸ (dhu)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) dluwang kandêl.








Kata kunci/keywords: arti kêrdhus, makna kêrdhus, definisi kêrdhus, tegese kêrdhus, tegesipun kêrdhus

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.