kênyam

basa JawaBesut

kênyam krama/ngoko

  1. rasa ing cangkêm (nalikane ngicipi lsp. uga ent);
  2. pc rasa sapisanan ing nalikane ngrungokake gunêman (wêruh pasikon lsp);







Kata kunci/keywords: arti kênyam, makna kênyam, definisi kênyam, tegese kênyam, tegesipun kênyam

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.