kênop

basa JawaBesut

kênop Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦤꦺꦴ (no)ꦥ꧀ (p)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) pênthol pèjètan (ing listrik, mêsin lsp).








Kata kunci/keywords: arti kênop, makna kênop, definisi kênop, tegese kênop, tegesipun kênop

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.