kênir

basa JawaBesut

kênir Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦤꦶ (ni) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) ak èngsèl lawang.








Kata kunci/keywords: arti kênir, makna kênir, definisi kênir, tegese kênir, tegesipun kênir

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.