kêna ing sibat

basa JawaBesut

kêna ing sibat Aksara Jawa: ꦏꦼ () (na) (_)ꦲꦶ (i) (ng) (_)ꦱꦶ (si) (ba)ꦠ꧀ (t)

  1. ks têmbung pamisuh.







Kata kunci/keywords: arti kêna ing sibat, makna kêna ing sibat, definisi kêna ing sibat, tegese kêna ing sibat, tegesipun kêna ing sibat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.