kêlos

basa JawaBesut

kêlos (Wl) krama/ngoko

  1. ak ikalan;
  2. (bênang kêlos, bolah kêlos) bênang wêton Eropah.







Kata kunci/keywords: arti kêlos, makna kêlos, definisi kêlos, tegese kêlos, tegesipun kêlos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.