kêlasi

basa JawaBesut

kêlasi Aksara Jawa: ꦏꦼ () (la)ꦱꦶ (si)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Prs) ak punggawa prau, matrus.








Kata kunci/keywords: arti kêlasi, makna kêlasi, definisi kêlasi, tegese kêlasi, tegesipun kêlasi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.