kêlalèn

basa JawaBesut

kêlalèn Aksara Jawa: ꦏꦼ () (la)ꦭꦺ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga: (lali)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kêlalèn
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kêsupèn

krama
Krama kêlalèn
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kalimêngan ki kêkilapan, ora kèlingan.







Kata kunci/keywords: arti kêlalèn, makna kêlalèn, definisi kêlalèn, tegese kêlalèn, tegesipun kêlalèn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.