kêjot

basa JawaBesut

kêjot Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦗꦺꦴ (jo)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. (êngg ki) kagèt.








Kata kunci/keywords: arti kêjot, makna kêjot, definisi kêjot, tegese kêjot, tegesipun kêjot

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.