kêbranang

basa JawaBesut

kêbranang
Lingga: (branang)

  1. kêbrongot;
  2. ent kêbrangas (sanalika nêpsu).







Kata kunci/keywords: arti kêbranang, makna kêbranang, definisi kêbranang, tegese kêbranang, tegesipun kêbranang

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.