kèplèk

basa JawaBesut

kèplèk Aksara Jawa: ꦏꦺ ()ꦥ꧀ (p)ꦭꦺ ()ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. ks tuwa bangêt.








Kata kunci/keywords: arti kèplèk, makna kèplèk, definisi kèplèk, tegese kèplèk, tegesipun kèplèk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.