basa JawaBesut

kèl Aksara Jawa: ꦏꦺ ()ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) tarab ki nggarap-banyu (kang kawitan).








Kata kunci/keywords: arti kèl, makna kèl, definisi kèl, tegese kèl, tegesipun kèl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.