jurnal

basa JawaBesut

jurnal Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju) (r) (na)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. (Wl) buku cathêtan padinan.








Kata kunci/keywords: arti jurnal, makna jurnal, definisi jurnal, tegese jurnal, tegesipun jurnal

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.