jublig

basa JawaBesut

jublig Aksara Jawa: ꦗꦸ (ju)ꦧ꧀ (b)ꦭꦶ (li)ꦒ꧀ (g)

  1. êngg ks bangsat.








Kata kunci/keywords: arti jublig, makna jublig, definisi jublig, tegese jublig, tegesipun jublig

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.