jongki

basa JawaBesut

jongki Aksara Jawa: ꦗꦺꦴ (jo) (ng)ꦏꦶ (ki)

krama/ngoko

  1. (Wl) tukang nunggang jaran balapan
Kacocogna karo joki.







Kata kunci/keywords: arti jongki, makna jongki, definisi jongki, tegese jongki, tegesipun jongki

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.