jobong

basa JawaBesut

jobong êngg krama/ngoko

  1. bangsaning kranjang;
  2. (utawa jobongan) guthêkan lêgokan ing sênthong;
  3. ks palanyahan
Kacocogna karo
  • jubung.







Kata kunci/keywords: arti jobong, makna jobong, definisi jobong, tegese jobong, tegesipun jobong

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.