jidikan

basa JawaBesut

jidikan Aksara Jawa: ꦗꦶ (ji)ꦢꦶ (di) (ka)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (jidik)

  1. ks gêmblakan.








Kata kunci/keywords: arti jidikan, makna jidikan, definisi jidikan, tegese jidikan, tegesipun jidikan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.