jidhul

basa JawaBesut

jidhul Aksara Jawa: ꦗꦶ (ji)ꦝꦸ (dhu)ꦭ꧀ (l)

  1. ks palanangan;








Kata kunci/keywords: arti jidhul, makna jidhul, definisi jidhul, tegese jidhul, tegesipun jidhul

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.