jidêng

basa JawaBesut

jidêng Aksara Jawa: ꦗꦶ (ji)ꦢꦼ () (ng)

  1. ks mati.








Kata kunci/keywords: arti jidêng, makna jidêng, definisi jidêng, tegese jidêng, tegesipun jidêng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.