jenggot

basa JawaBesut

jenggot Aksara Jawa: ꦗꦺ (je) (ng)ꦒꦺꦴ (go)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. gumbala ki rambut ing janggut;








Kata kunci/keywords: arti jenggot, makna jenggot, definisi jenggot, tegese jenggot, tegesipun jenggot

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.