jegros

basa JawaBesut

jegros Aksara Jawa: ꦗꦺ (je)ꦒ꧀ (g)ꦫꦺꦴ (ro)ꦱ꧀ (s)

  1. êngg ks bisa
Kacocogna karo jegos.







Kata kunci/keywords: arti jegros, makna jegros, definisi jegros, tegese jegros, tegesipun jegros

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.