jegos

basa JawaBesut

jegos Aksara Jawa: ꦗꦺ (je)ꦒꦺꦴ (go)ꦱ꧀ (s)

  1. ks bisa.








Kata kunci/keywords: arti jegos, makna jegos, definisi jegos, tegese jegos, tegesipun jegos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.