jarit

basa JawaBesut

jarit

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jarit
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sinjang

krama
Krama jarit
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

nyamping ki bêbêd, tapih;

  1. (utawa jêjarit, jaritan) êngg gombal;
  2. êngg slendhang







Kata kunci/keywords: arti jarit, makna jarit, definisi jarit, tegese jarit, tegesipun jarit

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.