jaringan

basa JawaBesut

jaringan
Lingga: (jaring)

  1. araning piranti sing digawe rajut gêdhe dianggo golèk iwak, manuk lsp;
  2. ent jêroan (watak).







Kata kunci/keywords: arti jaringan, makna jaringan, definisi jaringan, tegese jaringan, tegesipun jaringan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.