jalukan

basa JawaBesut

jalukan
Lingga: (jaluk)

pundhutan ki

  1. njaluk warna-warna;
  2. sênêng njêjaluk







Kata kunci/keywords: arti jalukan, makna jalukan, definisi jalukan, tegese jalukan, tegesipun jalukan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.