jalir

basa JawaBesut

jalir Aksara Jawa: (ja)ꦭꦶ (li) (r)

  1. êngg ks bedhangan.








Kata kunci/keywords: arti jalir, makna jalir, definisi jalir, tegese jalir, tegesipun jalir

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.