jagongan

basa JawaBesut

jagongan Aksara Jawa: (ja)ꦒꦺꦴ (go) (nga)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (jagong)
krama/ngoko

  1. lênggahan ki lêlinggihan nalikane duwe gawe (mantu, duwe anak lsp).








Kata kunci/keywords: arti jagongan, makna jagongan, definisi jagongan, tegese jagongan, tegesipun jagongan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.