jago godhogan

basa JawaBesut

jago godhogan Aksara Jawa: (ja)ꦒꦺꦴ (go)ꦒꦺꦴ (go)ꦝꦺꦴ (dho) (ga)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (jago)

  1. ent wong jirihan, wong licik;








Kata kunci/keywords: arti jago godhogan, makna jago godhogan, definisi jago godhogan, tegese jago godhogan, tegesipun jago godhogan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.