jagat

basa JawaBesut

jagat (Snk) krama/ngoko

  1. bumi saisine;
  2. alam donya;
  3. ent wêwêngkon, gêgêbêngan, laladan;







Kata kunci/keywords: arti jagat, makna jagat, definisi jagat, tegese jagat, tegesipun jagat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.