jêroan

basa JawaBesut

jêroan
Lingga: (jêro)
krama/ngoko

  1. adoh têkane ing dhasar, kb cêthèk;
  2. ks watak, atèn-atèn.







Kata kunci/keywords: arti jêroan, makna jêroan, definisi jêroan, tegese jêroan, tegesipun jêroan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.