jêngku

basa JawaBesut

jêngku Aksara Jawa: ꦗꦼ () (ng)ꦏꦸ (ku)

  1. ki dhêngkul.








Kata kunci/keywords: arti jêngku, makna jêngku, definisi jêngku, tegese jêngku, tegesipun jêngku

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.