jêlèk

basa JawaBesut

jêlèk Aksara Jawa: ꦗꦼ ()ꦭꦺ ()ꦏ꧀ (k)

  1. êngg ks wadon
Kacocogna karo bêlèk.







Kata kunci/keywords: arti jêlèk, makna jêlèk, definisi jêlèk, tegese jêlèk, tegesipun jêlèk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.