jêblogan

basa JawaBesut

jêblogan
Lingga: (jêblog)

  1. lêmah kang jêblog;
  2. ks palanyahan.







Kata kunci/keywords: arti jêblogan, makna jêblogan, definisi jêblogan, tegese jêblogan, tegesipun jêblogan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.