basa JawaBesut

itil Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦠꦶ (ti)ꦭ꧀ (l)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko itil
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

prana ki daging nyênil ing pawadonan.








Kata kunci/keywords: arti itil, makna itil, definisi itil, tegese itil, tegesipun itil

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.