inding

basa JawaBesut

inding Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦤ꧀ (n)ꦢꦶ (di) (ng)
Lingga:

  1. ks cawêt pawadonan (nalikane nggarap-banyu).








Kata kunci/keywords: arti inding, makna inding, definisi inding, tegese inding, tegesipun inding

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.