indhing

basa JawaBesut

indhing Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦤ꧀ (n)ꦝꦶ (dhi) (ng)
Lingga:

  1. ks cawêting pawadonan (nalika nggarap-banyu).








Kata kunci/keywords: arti indhing, makna indhing, definisi indhing, tegese indhing, tegesipun indhing

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.