imigrasi

basa JawaBesut

imigrasi Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦩꦶ (mi)ꦒ꧀ (g) (ra)ꦱꦶ (si)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) boyongan (mênyang liya panggonan).








Kata kunci/keywords: arti imigrasi, makna imigrasi, definisi imigrasi, tegese imigrasi, tegesipun imigrasi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.