ilèn-ilèn

basa JawaBesut

ilèn-ilèn
Lingga: (ilèn)

  1. (ilèn-ilèn saka) olèh banyu (ent panguripan) saka:
  2. êngg kalenan, banyu sing mili:
Kacocogna karo kali.







Kata kunci/keywords: arti ilèn-ilèn, makna ilèn-ilèn, definisi ilèn-ilèn, tegese ilèn-ilèn, tegesipun ilèn-ilèn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.