ikêt-ikêtan

basa JawaBesut

ikêt-ikêtan
Lingga: (ikêt)

dhêstharan ki

  1. ngêtrapake ikêt;
  2. nganggo ikêt.







Kata kunci/keywords: arti ikêt-ikêtan, makna ikêt-ikêtan, definisi ikêt-ikêtan, tegese ikêt-ikêtan, tegesipun ikêt-ikêtan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.