idham-idhaman

basa JawaBesut

idham-idhaman
Lingga: (idham)

  1. apa-apa sing dipengini bangêt (ing wong mêtêng);
  2. ent pêpenginan, kang dijangka.







Kata kunci/keywords: arti idham-idhaman, makna idham-idhaman, definisi idham-idhaman, tegese idham-idhaman, tegesipun idham-idhaman

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.