hotèl

basa JawaBesut

hotèl Aksara Jawa: ꦲꦺꦴ (ho)ꦠꦺ ()ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) omah panginêpan.








Kata kunci/keywords: arti hotèl, makna hotèl, definisi hotèl, tegese hotèl, tegesipun hotèl

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.