gurnadur

basa JawaBesut

gurnadur Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu) (r) (na)ꦢꦸ (du) (r)

krama/ngoko

  1. (Wl) gupêrnur.








Kata kunci/keywords: arti gurnadur, makna gurnadur, definisi gurnadur, tegese gurnadur, tegesipun gurnadur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.