gumbala

basa JawaBesut

gumbala ki

  1. brêngos;
  2. êngg jenggot.







Kata kunci/keywords: arti gumbala, makna gumbala, definisi gumbala, tegese gumbala, tegesipun gumbala

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.