gumajang-kèwèr

basa JawaBesut

gumajang-kèwèr Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu) (ma) (ja) (ng)ꦏꦺ ()ꦮꦺ () (r)

krama/ngoko

  1. bayi nganti umur 4 taunan
Kacocogna karo bajang.







Kata kunci/keywords: arti gumajang-kèwèr, makna gumajang-kèwèr, definisi gumajang-kèwèr, tegese gumajang-kèwèr, tegesipun gumajang-kèwèr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.