guldhên

basa JawaBesut

guldhên (Wl)

  1. êngg krama/ngoko ringgit;
  2. pc rupiyah.







Kata kunci/keywords: arti guldhên, makna guldhên, definisi guldhên, tegese guldhên, tegesipun guldhên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.