grutnên

basa JawaBesut

grutnên Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦫꦸ (ru)ꦠ꧀ (t)ꦤꦼ ()ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. (Wl) mênganggo dhinês.








Kata kunci/keywords: arti grutnên, makna grutnên, definisi grutnên, tegese grutnên, tegesipun grutnên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.