griwa

basa JawaBesut

griwa Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦫꦶ (ri) (wa)

  1. (Snk) ki githok, cêngêl.








Kata kunci/keywords: arti griwa, makna griwa, definisi griwa, tegese griwa, tegesipun griwa

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.