basa JawaBesut

grita Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦫꦶ (ri) (ta)

krama/ngoko

  1. ambên bayi nganggo tali.









Kata kunci/keywords: arti grita, makna grita, definisi grita, tegese grita, tegesipun grita
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.